Intervenții NON STOP 24/7 0749 340 428
Deplasări în regim de urgență NON STOP 24/7

Deblocări ferestre termopan Galaţi - Reparaţii Termopane Galaţi - Deblocare fereastră termopan - Deplasări în regim de urgență în Galaţi - Intervenții Non Stop 24/7 în Galaţi

deblocari termopane galati

deblocare fereastra in galati

Reglaje și întreținere pentru geamuri sau uși termopan cu tâmplărie din aluminiu și PVC.

deblocari ferestre termopan galati

deblocare rapida fereastra termopane galati

Indiferent de problema survenită la feroneria dumneavostră, problema termopanului blocat poate fi rezolvată cu succes de către echipa noastră. Deblocarea ferestrelor termopan deși este un procedeu complicat ce necesită un grad de atenție sporit poate fi dus la bun sfârșit indiferent de natura blocajului.

Echipa noastră va ajunge în cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastră și se va ocupa cu mare grijă și profesionalism de ceea ce trebuie făcut, fără a exista riscul de a fi modificat profilul sau ca alte componente decât cele deja defecte să fie compromise.

În plus, noi dispunem de toate instrumentele necesare acestor operații, dar și de piesele noi cu care va trebui să le înlocuiți pe cele afectate. Acestea sunt de cea mai înaltă calitate, iar serviciile pe care le furnizăm sunt executate la cele mai exigențe cerințe. Indiferent de problemele pe care le aveți legate de tâmplăria PVC sau aluminiu, nu uitați că noi suntem aici pentru a vă ajuta.

Executăm orice reparație, montare de elemente, reglaje sau deblocare ferestre termopane, cu promptitudine și profesionalism.

Deplasări în regim de urgență

Executăm lucrări de montaj uși de interior și exterior, uși metalice, precum și uși din termopan la prețuri accesibile. Oferim servicii de montaj și întreținere ferestre din termopan și rulouri exterioare.

ECHIPĂ DE MENTENANŢĂ

Intervenții NON STOP 24/7

Sediu companie

Str. Tecuci, Nr. 211, Galați

Număr de telefon

0749 340 428

Program de lucru

Zilnic între 08:00 - 22:00

Urgenţă?

WhatsApp