Intervenții NON STOP 24/7 0749 340 428
Deplasări în regim de urgență NON STOP 24/7

Deblocări uşi termopan Galaţi - Deblocare uşă termopan Galaţi - Reparaţii Termopane Galaţi - Deplasări în regim de urgență - Intervenții Non Stop 24/7 în Galaţi

deblocari usi galati

deblocare usa termopan galati

Echipa noastră va oferă asistență completă pentru înlocuirea tuturor pieselor defecte ale tâmplăriei PVC sau aluminiu.

deblocari usi termopane galati

deblocari rapide termopane galati

Te confrunți din ce în ce mai des cu blocarea ușilor din termopan, care refuză să mai funcționeze corect?

O ușă blocată reprezintă o situație de urgență care trebuie rezolvată în cel mai scurt timp pentru a vă reda accesul în încăperea dorită.

Oferim o gamă variată de servicii de reparații și montaj printre care și deblocarea ușilor termopan. Folosim aparatură dedicată și efectuăm operațiile cu atenție pentru a nu provoca pagube majore.

Echipa noastră este pregătită oricând să intervină pentru deblocarea ușilor de termopan. Experiența dobândită în timp și dotarea profesională de care beneficiază fac ca deblocarea să se realizeze în cel mai scurt timp cu putință și să va redea confortul pierdut datorită blocării unei uși de termopan.

Deblocările se efectuează în regim de urgență non-stop. Nu se va distruge ușa pe parcursul operațiunilor. În cel mai rău caz se va deteriora cilindrul sau mânerul.

Contactați-ne și veți avea garanția unei lucrări bine făcute!

Deplasări în regim de urgență

Executăm lucrări de montaj uși de interior și exterior, uși metalice, precum și uși din termopan la prețuri accesibile. Oferim servicii de montaj și întreținere ferestre din termopan și rulouri exterioare.

ECHIPĂ DE MENTENANŢĂ

Intervenții NON STOP 24/7

Sediu companie

Str. Tecuci, Nr. 211, Galați

Număr de telefon

0749 340 428

Program de lucru

Zilnic între 08:00 - 22:00

Urgenţă?

WhatsApp