Intervenții NON STOP 24/7 0749 340 428
Deplasări în regim de urgență NON STOP 24/7

Înlocuire balamale ferestrele termopan PVC în Galaţi - Înlocuire pentru balamalele de la ușile din termopan - Reparaţii Termopane Galaţi - Intervenții Non Stop 24/7

inlocuire balamale termopan galati

inlocuire balamale termopane in galati

Echipa noastră este pregătită oricând să intervină pentru deblocarea ușilor de termopan.

inlocuire balamale ferestre termopan galati

inlocuire balamale usi din termopan galati

Balamalele sunt elementele de feronerie cele mai expuse șocurilor. Asupra lor acționează greutatea geamului, condensul, înghețul și mai ales timpul.

Balamalele pentru ferestrele termopan PVC cu deschidere clasică sunt compuse din 6 piese distincte și se mai numesc și balamale șase piese.

Balamalele au nevoie de o revizie periodică pentru a fi lubrefiate și repoziţionate în locul corect. Dacă această revizie nu este făcută la timp, balamalele pot rugini, se pot gripă și în ultima fază se pot rupe.

Rupte, răsucite sau ruginite, acestea sunt câteva dintre cele mai comune defecțiuni ale ferestrelor sau ușilor batante. Cele mai multe balamale pentru termopane sunt destul de ușor de înlocuit și necesită doar scoaterea unor șuruburi pentru a demonta vechile balamale de și apoi repunerea noilor balamale și prinderea lor cu șuruburi.

Pentru a evita acest caz nefericit în care balamalele se rup și provoacă stricăciuni mai mari, ele trebuie înlocuite cu altele noi.

Echipa noastră va oferă asistență completă pentru înlocuirea tuturor pieselor defecte ale tâmplăriei PVC sau aluminiu.

Deplasări în regim de urgență

Executăm lucrări de montaj uși de interior și exterior, uși metalice, precum și uși din termopan la prețuri accesibile. Oferim servicii de montaj și întreținere ferestre din termopan și rulouri exterioare.

ECHIPĂ DE MENTENANŢĂ

Intervenții NON STOP 24/7

Sediu companie

Str. Tecuci, Nr. 211, Galați

Număr de telefon

0749 340 428

Program de lucru

Zilnic între 08:00 - 22:00

Urgenţă?

WhatsApp