Intervenții NON STOP 24/7 0749 340 428
Deplasări în regim de urgență NON STOP 24/7

Înlocuire broască termopan - Înlocuire butuc termopan - Înlocuire mânere termopane - Reparaţii Termopane Galaţi - Deplasări în regim de urgență în Galaţi

inlocuire manere termopan galati

inlocuire broasca termopan galati

Montăm indiferent de modelul de ușă termopan, cu tâmplărie din PVC sau aluminiu, cu sau fără geam termopan.

inlocuire butuc termopane galati

inlocuire manere usi ferestre termopan galati

Securitatea ușilor termopan este dată de folosirea unor accesorii calitative cu care se echipează termopanul. Unul dintre accesoriile a cărui calitate nu trebuie neglijată este butucul pentru ușile termopan cu chei.

Echipa noastră vă poate ajuta cu lucrări de tipul înlocuire butuci pentru ușile de acces.

Chiar dacă o astfel de operațiune pare simplă, este de preferat ca ea să fie făcută de un specialist având în vedere varietatea ușilor și a butucilor existenți pe piață.

Lăcătușul nostru este pregătit inclusiv să deblocheze ușa dacă este necesar urmând ca după aceea să achiziționeze și să înlocuiască butucii stricați.

Compania noastră repară și înlocuiește orice tip de mâner termopan indiferent de tipul sau de modelul acestuia. Înlocuim mânere termopan de fereastră, de ușă, silduri, mânere tip cremon și mânere duble.

Dispunem de personal specializat ce vă poate ajută în reparațiile ușilor termopan ce au sisteme de închidere, blocare și incuiere defecte.

Deplasări în regim de urgență

Executăm lucrări de montaj uși de interior și exterior, uși metalice, precum și uși din termopan la prețuri accesibile. Oferim servicii de montaj și întreținere ferestre din termopan și rulouri exterioare.

ECHIPĂ DE MENTENANŢĂ

Intervenții NON STOP 24/7

Sediu companie

Str. Tecuci, Nr. 211, Galați

Număr de telefon

0749 340 428

Program de lucru

Zilnic între 08:00 - 22:00

Urgenţă?

WhatsApp