Intervenții NON STOP 24/7 0749 340 428
Deplasări în regim de urgență NON STOP 24/7

Înlocuire sticlă geam termopan Galaţi - Înlocuire sticlă geam uşi din termopan Galaţi - Înlocuire sticlă geam ferestre termopan - Reparaţii Termopane Galaţi

inlocuire sticla geam termopan galati

inlocuire sticla usa termopan galati

Procedura de înlocuire garnitură termopan este o procedură ce se recomandă a se presta doar de profesioniști.

inlocuire sticla geam ferestra galati

inlocuire geam usi si ferestre in galati

Geamurile termopan țin afară căldura și frigul, ceea ce fac casele mai confortabile și mai eficiente din punct de vedere a energiei. În timpul iernii, acestea reduc transmisia de căldură prin ferestre și ajută la menținerea unei temperaturi constante în casa dumneavoastră. În timpul verii, reduc acumularea de căldură din exterior.

Firma noastră oferă servicii de înlocuire sticle termopan ce prezintă fisuri, condens la interior sau chiar sparte deja.

Orice tip de termopan, fie că este din PVC sau aluminiu este conceput pentru a facilita înlocuirea sticlelor. În sistemul de tâmplărie, sticla este fixată în baghete speciale ce se prind pe toc prin clipsare.

Din fericire! Nu trebuie întotdeauna să înlocuiți întreaga fereastră, așa că apelați la noi și înlocuiți doar sticla termopanului.

Care este procedura de înlocuire a sticlei?
  • în prima vizită se măsoară dimensiunile geamului, se stabilește modelul și tipul sticlei (termopan, tripan, clar, low-e, reflexiv);
  • la furnizor se va produce o sticlă nouă conform parametrii constatați;
  • in final, în aproximativ 2-4 zile, sticla este produsă și transportată pentru montaj.
Deplasări în regim de urgență

Executăm lucrări de montaj uși de interior și exterior, uși metalice, precum și uși din termopan la prețuri accesibile. Oferim servicii de montaj și întreținere ferestre din termopan și rulouri exterioare.

ECHIPĂ DE MENTENANŢĂ

Intervenții NON STOP 24/7

Sediu companie

Str. Tecuci, Nr. 211, Galați

Număr de telefon

0749 340 428

Program de lucru

Zilnic între 08:00 - 22:00

Urgenţă?

WhatsApp