Intervenții NON STOP 24/7 0749 340 428
Deplasări în regim de urgență NON STOP 24/7

Montaj plase anti insecte Galați - Plase pentru țânțari în Galați - Plase anti insecte la comandă - Montaj plasă țânțari - Montare rapidă plasă anti insecte în Galați

montaj plase insecte galati

montaj plase tantari in galati

Plasele anti insecte se folosesc la geamuri sau la uși și vă scapă de prezența agasantă a insectelor zburătoare

montare plasa anti insecte galati

montaj plasa tantari pentru geam ferestre galati

Plasele împotriva insectelor vă ajută să mențineți un aer curat în casă protejându-vă de țânțari și alte insecte care invadează locuințele pe timp de vară.

Plase insecte pe balamale

Fixarea se face cu balamale, plasa se va deschide în exterior, iar pe timpul rece ea poate fi ușor demontată. Aceasta fiind o variantă economică.

Plase insecte tip rulou

Plasele tip rulou sunt construite cu casetă și ghidaje din aluminiu vopsite în câmp electrostatic la culoarea dorită. Acționarea este realizată cu arcuri, ridicarea și coborârea se face foarte ușor, prin tragerea șnurului de acționare.

Plase insecte tip plisse

Plasele tip plisse sunt rezistente la vânt, intemperii și au o durabilitate superioară în timp. Sunt foarte ușor de manevrat, fiind dotate cu mecanisme ce permit plierea sitei în zig-zag. Acest tip de plase culisează pe un sistem de role, construcția sa specială, garantând o închidere ermetică.

Deplasări în regim de urgență

Executăm lucrări de montaj uși de interior și exterior, uși metalice, precum și uși din termopan la prețuri accesibile. Oferim servicii de montaj și întreținere ferestre din termopan și rulouri exterioare.

ECHIPĂ DE MENTENANŢĂ

Intervenții NON STOP 24/7

Sediu companie

Str. Tecuci, Nr. 211, Galați

Număr de telefon

0749 340 428

Program de lucru

Zilnic între 08:00 - 22:00

Urgenţă?

WhatsApp