Intervenții NON STOP 24/7 0749 340 428
Deplasări în regim de urgență NON STOP 24/7

Schimbare deschidere ferestre termopan Galaţi - Reparaţii Termopane Galaţi - Deplasări în regim de urgență în Galaţi - Intervenții Non Stop 24/7 în Galaţi

schimbare deschidere termopane galati

deschidere ferestre termopan galati

Firma noastră oferă servicii de înlocuire sticle termopan ce prezintă fisuri, condens la interior sau chiar sparte deja.

schimbare deschidere ferestre termopan galati

reparatie deschidere termopane galati

Feroneria este una din componentele principale ale termopanelor. Este componenta care asigură funcționalitatea elementelor de tâmplărie.

Rolul principal al acesteia este acela de a asigura, cu ajutorul mânerului, închiderea și deschiderea ușilor și ferestrelor termopan, precum și etanșeitatea lor datorită bumbilor de închidere.

Balamalele au rolul de a susține greutatea canatului și permit reglajul ferestrei. Feroneria pentru ferestrele şi a uşile termopan poate fi de mai multe feluri, însă noi acordăm o atenţie sporită acestui lucru.

Datorită experienţei îndelungate, lucrăm cu o feronerie premium, realizată la standarde europene de cea mai bună calitate.

Tipurile de feronerie pe care vi le oferim sunt:
  • feronerie oscilobatantă;
  • feronerie osciloculisantă;
  • feronerie culisantă cu ridicare;
  • deschidere batantă.
Deplasări în regim de urgență

Executăm lucrări de montaj uși de interior și exterior, uși metalice, precum și uși din termopan la prețuri accesibile. Oferim servicii de montaj și întreținere ferestre din termopan și rulouri exterioare.

ECHIPĂ DE MENTENANŢĂ

Intervenții NON STOP 24/7

Sediu companie

Str. Tecuci, Nr. 211, Galați

Număr de telefon

0749 340 428

Program de lucru

Zilnic între 08:00 - 22:00

Urgenţă?

WhatsApp